Chocolade massage

Chocolade massage.
De chocolade massage is een massage die je vertroetelt en is een unieke ervaring. De gewaarwording en de effecten van onze “chocolade massage” geven een speciale voldoening. Hij geeft niet alleen een diepe rust maar verzorgd de huid ook rijkelijk. Het wordt daarom ook een echte beauty en wellness kuur genoemd.

Wat is het effect van een Chocolade massage?
De cacao bevat antioxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme. De cacao geeft ook een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti verouderende werking. Het hele lichaam wordt gemasseerd met warme chocolade in combinatie met zoete amandelolie. De massage geeft een gevoel van rust en een goed humeur dit komt door de productie van endorfine.

Het is een relaxend en “gulzig” moment van heerlijke ontspanning. Het gaat om een zintuiglijke onderdompeling voor zowel lichamelijke als geestelijk welzijn, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.

Toepassing
Bij de cursus handverzorging en voetverzorging. Als het eens wat meer mag zijn dan een gewone handcrème, lotion of amandelolie.

error: Deze functie is uitgeschakeld