Honing massage

Honing massage
De honing massage is een echte wellness behandeling. Gouden druppels honing op uw lichaam en kundige handen die deze omtoveren in een waardevolle natuurlijke verzorging. Deze verzorging bestaat uit een exclusieve mengeling van honing en dode zeezouten. Dit alles verbonden met zoete amandelolie en kruidenextracten een waardevolle synergie van actieve bestanddelen.

Wat is het effect van een Honing massage?
De honig massage geeft een verzorging met een zachtheid en een buitengewone kracht die de huid vernieuwd en in de diepte voedt om haar terug glad, sterk en onweerstaanbaar zacht te maken. De functie van deze massage is een natuurlijke peeling, drainage, verzorgend, verzachtend, verstevigende en heerlijke ontspanning en een absoluut onweerstaanbare huid. De honing massage is buitengewoon doeltreffend om de weefsels hun tonus en elasticiteit terug te geven. Deze massage is geschikt voor een droge, gestreste, niet elastische en cellulitis huid, maar natuurlijk ook gewoon voor totale ontspanning. Vooraf aan een honingmassage, wordt een rug pakking gegeven met toevoeging van lavendel en honing.

Toepassing
Bij de cursus handverzorging en voetverzorging. Als het eens wat meer mag zijn dan een gewone handcrème, lotion of amandelolie.

error: Deze functie is uitgeschakeld