Japanse gezichtsmassage

Japanse gezichtsmassage.
Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. Deze techniek vindt zijn oorsprong in het oude China en is door de eeuwen uitgewerkt en verfijnd door Japanse meesters. Schoonheid werd beschouwd als de ultieme weerspiegeling van een perfect evenwicht tussen fysische en geestelijke gezondheid.

Japanse gezicht massage is een unieke massagetechniek en kan je niet vergelijken met gelijk welke andere gezichtsmassage.
Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken. Omdat spannende nekspieren de bloeddoorstroming en de beweeglijkheid van het hoofd beperken krijg je eerst een nek- en schoudermassage. Daarna worden de gezichtshuid en gezichtsspieren behandeld.

De meridianen (energiebanen) op het gezicht worden gestimuleerd alsook de tsubo’s (acupunctuurpunten). Daardoor kan men bepaalde gezichtsproblemen behandelen, overspannen weefsels losmaken, rimpels voorkomen, spanningen loslaten,… . Via het lymfatische systeem kan deze ongewenste materie op een natuurlijke manier verwijderd worden.

Het werkt als een natuurlijke facelift,

– een roziger teint,
– hogere wenkbrauwen,
– grotere oogkassen, zodat de ogen groter lijken,
– minder last van wallen onder de ogen,
– vollere lippen,
– omhoog wijzende, jeugdig ogende mondhoeken,
– een stevige kaaklijn, minder kwabben,
– een strakkere en gladdere kin en nek.

error: Deze functie is uitgeschakeld