Home

Uw partner bij het opzetten van professionele vormingen, trainingen en coaching

Organisatieadvies vanuit de overtuiging dat het organisaties goed gaat als het de mensen die er werken goed gaat.

Als zij de juiste vaardigheden bezitten en benutten, helder communiceren en persoonlijke verantwoordelijkheid nemen voor hun werk én leven. De trainingen zijn interactief, praktijkgericht en samengesteld met een zeer gevarieerd aanbod van werkvormen.

De coaching moedigt actieve zelfontdekking en actieplanning aan. In beide gevallen, zowel bij training als bij coaching, ligt het accent op duurzame verandering en verbetering.

Wie ben ik?

Ik ben geboren in een gezin met 8 kinderen waarvan 5 zussen. Van mijn ouders, hardwerkende zelfstandigen, heb ik het efficiënt werken met de paplepel meegekregen.

Ik studeerde regentaat huishoudkunde, en startte mijn loopbaan in een bedrijf waar ik sales op me nam in binnen en buitenland, gekoppeld aan administratieve en boekhoudkundige taken. Later stapte ik over naar de non-profit waar ik me bekwaamde in coaching en opleidingen in praktische vormingen. Na jaren ervaring, besliste ik om de opgebouwde expertise verder uit te bouwen als freelance trainer, vormingsmedewerkster/coach.

Tijdens mijn loopbaan volgde ik verschillende opleidingen in binnen- en buitenland waaronder : massagetherapeut (Syntrawest), Massage- en relaxatietechnieken die ook toepasbaar zijn in de zorgsector, Train the trainer (Elementair), Coaching, Coachend leiding geven. In 2017 is het mijn doelstelling mijn diploma “stresscoach en burn-out coach” te behalen.

Mijn persoonlijkheid wordt gekenmerkt door grote werklust, gedrevenheid en passie. Mijn doelstelling in het leven is geluk, orde en rust.

In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur. Ik zoek een plek waar ik tot rust kan komen en energie kan opdoen.  Reizen is een passie.

Visie

Het beste in mensen naar boven brengen met als doel persoonlijke groei en sterkere bijdrage aan hun team- of bedrijfsdoelstellingen

Waarden

Eerlijkheid en integriteit, respect, deskundigheid, dienstbaarheid, authenticiteit, verbondenheid en gelijkwaardigheid.

Aanpak

Sterke servicegerichtheid, goede communicatie, kwaliteit en resultaatgerichtheid.
Gedrevenheid, enthousiasme, positivisme en creativiteit maar ook samen plezier maken typeren mijn manier van werken.

 

error: Deze functie is uitgeschakeld