Referenties

Referenties

” De wijze waar Mevr. Lena Decoene deze cursus echter vorm en inhoud heeft gegeven, de wijze waarop zij het heeft overgedragen is ronduit schitterend!. Een voorbeeld voor het onderwijzend personeel binnen deze sector, vooral omwille van de begeestering en de bezieling waarmee zij haar verhaal heeft gebracht! Een perfecte baland tussen kennis, vaardigheden en attitude.(…)” (Jos Vermijl-inspecteur secundair Onderwijs)

” Dag Lena, ik vond het een hele leuke, leerrijke en boeiende bijscholing. Ik ben dan ook tevreden en hoop de komende weken mensen een hotstone massage te kunnen geven…” (Sofie)

“heel hard bedankt voor de fijne lessen, voor de morele steun en bezorgdheid (…) (Welzijn op het werk-Sarah Sigrid. juni 2014)

“In naam van ons allen wil ik je hartelijk bedanken voor de inspirerende en boeiende lessen. Je enthousiasme, gedrevenheid en gevoel voor humor  heeft ons zicht gegeven over het belang van aanraken en het helend effect ervan. Het zal ons bijblijven en uitnodigen om ermee verder te gaan.(..) (vorming belevingsgerichte massage 2016)

Organisatie waaraan we onze diensten verlenen zijn:

error: Deze functie is uitgeschakeld